POLGARMESTER SBKedves Látogató!

Esztelnek önkormányzata és lakosai nevében tisztelettel köszöntöm Önt községünk honlapján.

Öröm számomra, hogy felkeresi internetes oldalunkat, amely segítségével betekintést nyerhet településünk múltjába és jelenébe, illetve értesülhet mindazon eseményekről, amelyek községünkben történnek. Bízom benne, hogy folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével a lakosoknak sikerül olyan információkra szert tenniük, amelyekkel tájékozottabbá válnak helyi ügyekben, illetve amelyek felkeltik a látogatók érdeklődését községünk iránt. Ehhez természetesen számítok az Önök észrevételeire, javaslataira is.

Munkatársaimmal folyamatosan azon munkálkodunk, hogy Esztelnek és Kurtapatak élhetőbb, otthonosabb településekké váljanak. Ennek érdekében igyekszünk kihasználni adottságainkat és a pályázati lehetőségeket egyaránt.

Önkormányzatunk törekszik a község értékeinek a megőrzésére és gazdagítására. Polgármesterként a legfőbb célom az, hogy mindenki érezze jól magát Esztelneken és Kurtapatakon, községünk legyen az itt élőknek igazi otthona és vendégeinknek vonzó célpontja.

A technika lehetővé tette, hogy leküzdjük a távolságokat, hogy kapcsolatokat teremthessünk távoli emberekkel, településekkel is.  Reméljük, hogy a községünkről alkotott virtuális kép arra fog sok embert ösztönözni, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk, és mi barátként fogjuk köszönteni.

Fedezze fel Esztelnek községben és a közvetlen közelében található értékeket, keresse fel műemlékeinket, nyisson be templomainkba, és garantáljuk, hogy településünk minden szegletében talál valami érdekeset, egyedit, ami csak Esztelnekre és Kurtapatakra  jellemző.

Tisztelettel és barátsággal, Salamon Balázs polgármester

Search

Language