POLGARMESTER SBÎn numele comunității din Estelnic, al administrației publice locale și in numele meu vă adresez un sincer bun venit tuturor celor care vor accesa acest site.

Mă bucur că v-aţi luat timp ca să vizitaţi pagina noastră de internet unde veți găsi informații despre trecutul comunei dar și despre evenimentele care au loc la noi în prezent.

Sunt convins ca site-ul nostru va oferi comunității noastre informații utile, totodată va trezi interesul vizitatorilor față de acest loc deosebit și frumos. Ca primar al comunei, îmi declar întreaga disponibilitate pentru ca Primăria şi Consiliul Local să devină parteneri de dialog cu locuitorii din Estelnic și Valea Scurtă în slujba cărora îmi desfăşor întreaga activitate împreună cu membrii consiliului local și lucrătorii primăriei. Vă invit deci, cetăţeni ai comunei, să faceţi aprecieri şi propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atenţie şi ne vom strădui să le punem în practică în folosul comunităţii noastre.

Vă asigur de dorința moastră ca Estelnic și Valea Scurtă să devină un loc tot mai prosper si mai modern, o comună în care toți cetățenii sa se simte ca acasă. În acest scop vom utiliza atât resursele locale cât și toate oportunitățile proiectelor de finanțare. Pentru noi este importantă și promovarea și conservarea tradițiilor și obiceiurilor străbune ale comunității.

Scopul nostru principal este ca cetățenii noștri să se simtă cât mai confortabil și bine, iar comuna noastră să devină un loc unde vin cu plăcere oaspeții. Internetul se doreşte a fi un instrument de comunicare rapid şi eficient între primărie şi cetăţenii din Estelnic și Valea Scurtă, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuţi în ţară şi peste hotare. Ne dorim ca pe această cale să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna și pe noi.

Pe dumneavoastră, oaspeţii noştri, vă invităm să ne cunoaşteţi tradiţiile, intrați în bisericile noastre, vizitați monumentele și vă asigurăm că în fiecare colț al comunei veți descoperi ceva unic și interesant care vă va trezi interesul.

Sper că prin această vizită vă veţi convinge de facilităţile şi oportunităţile oferite de comuna noastră, invitîndu-vă să fiţi chiar partenerii noştri. Mulțumesc, în numele locuitorilor, pentru că ați avut curiozitatea și dorința de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate, că veți descoperi și oportunități de afaceri de orice natură asigurându-vă cu responsabilitate de existența unei administrații publice locale deschise și transparente.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați pentru a cunoaște pe viu frumusețea unică a acestor meleaguri, oameni.

Cu considerație și prietenie,

Salamon Balázs, primarul comunei

Search

Language